بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

Blog Article

اولین بار در تاریخ بشر کاری که در زمینه تهیه مخلوط مصنوعی از سنگ آهک و خاک رس برای تهیه سیمان (آهک آبی) صورت گرفت، در کشور فرانسه و توسط ویکات در ابتدای قرن نوزدهم بود. ویکات، سنگ آهک و خاک رس را با هم مخلوط کرد و سپس به همراه آب این مخلوط را آسیاب نمود و دوغاب حاصله را پخت. گرچه نتیجه حاصله موفقیت آمیز بود، ولی عملا در فرانسه این روش ادامه داده نشده تا اینکه در انگلستان یک بنای آجرچین موفق شد از پختن مخلوطی از سنگ آهک و خاک رس (به نسبت متفاوت و به صورت دوغاب) در درجه حرارت بالا به نوعی آهک آبی فوق العاده جالب دست یابد.

این کاربردها به دلیل ویژگی‌های شکل‌پذیری و مقاومت بالای سیمان، امکان‌پذیر هستند.

تأثیر نسبت آلومینات به سولفات در فاز محلول، روی مشخصه‌های گیرش خمیرهای سیمان پرتلند

سیمان همچنین در ساخت آثار هنری، مجسمه‌ها و عناصر دکوراتیو در معماری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آن‌جا که سیمان پرتلند، متشکل از مخلوط نامتجانس چندین جزء است، لذا فرآیند هیدراتاسیون حاوی واکنش‌های همزمان انجام شونده ترکیبات بدون تبلور با آب است. با این وجود، تمام ترکیبات به یک میزان هیدراته نمی‌شوند.

این سیمان از مواد خام گرفته شده از اکسید آهن تشکیل شده و ویژگی‌ های آن کاملا شبیه سیمان پرتلند معمولی است. تنها تفاوت میان آن ‌ها در رنگشان است.

بنابراین بسیار ضروری است که با انواع سیمان و کاربرد‌ های آن آشنایی لازم را داشت.

هدف از این فرایند، کاهش مصرف انرژی و آلودگی محیط زیستی است. در این مرحله، مواد خام با عبور از سیکلون‌ها به مواد اکسیدی تبدیل شده و آماده پخت در کوره می‌شوند.

رامکا تولیدکننده و تأمین مواد شیمیایی ساختمان و افزودنی‌های بتن

اشتراک‌ها: بتن مگر؛ بتن نظافت تر و تمیز - طرح اختلاط و فرمول

دانستن مقدار حرارت آزاد شده نیز مهم است، زیرا حرارت در بعضی مواقع کمک‌کننده کار و در بعضی مواقع مانع کار است. دانستن سرعت واکنش نیز حائز اهمیت است، زیرا زمان گیرش و زمان سخت‌شدگی را تعیین می‌کند. واکنش اولیه باید به حد کافی کند باشد تا بتن را برای ریخته شدن در محل توانا سازد. از سوی دیگر سخت‌شدگی سریع، بعد از آنکه بتن جا داده شد، مطلوب است.»

خرداد از آن‌جا که سیلیکات‌های کلسیم مواد اصلی سیمان پرتلند هستند، مواد خام مورد نظر برای تولید سیمان بایستی شکل‌ها و نسبت‌های مناسبی از کلسیم و سیلیس داشته باشند. سیمان‌های هیدرولیکی (سیمان‌های مقاوم در برابر آب)، مجموعه سیمان پرتلند و انواع اصلاح شده آن را شامل می‌شوند.

با ترکیب و ذوب کردن مواد بوکسیت، آهک و کلینکر با یکدیگر، سیمان با آلومینای بالا تولید می ‌شود. گیرش اولیه و منبع مقاله گیرش نهایی این نوع سیمان به ترتیب ۳٫۵ و ۵ ساعت طول می ‌کشد. بنابراین این سیمان جزو سیمان‌ های زود سخت شونده نیز محسوب می ‌شود.

در قرن بیستم با پیشرفت فناوری، تولید سیمان به طور صنعتی و با استفاده از کوره‌های چرخشی انجام شد. این کوره‌ها امکان کنترل بهتر دما و ترکیب مواد را فراهم کردند که منجر به تولید سیمانی با کیفیت و پایداری بالاتر شد.

Report this page